Betingelser

Priser
Merverdiavgift er lagt inn i prisen på alle varer. Frakt er ikke medregnet. Grunnet svingninger i valutakurser og prisendringer hos leverandører, forbeholder vi oss retten til å endre prisene. Vi tar også forbehold om skrivefeil. Skulle dette forekommer vil du varsles så fort som mulig.

Reklamasjon
Våre kunder er viktige for oss. Vi vil gjøre vårt ytterste, innenfor grensene av norsk kjøpslov, for å yte maksimal service.

Angrefrist
På varer kjøpt via internet er det en 14 dagers angrefrist. Det vil si at du uten å måtte begrunne det, kan returnere varen og få pengene tilbake. Dersom dette skulle forekomme setter vi stor pris på en begrunnelse, da dette vil gjøre oss i stand til å yte bedre service ved en senere anledning. Det er viktig at varen blir returnert ubrukt, i samme innpakning og med alle etiketter.

Frakt
Frakt fra kjøpsstedet (dvs våre lokaler i Sandefjord) til kunden, dekkes av kunden. Ved reklamasjon eller bruk av angrefristen, dekker kunden frakt til kjøpsstedet. Dersom vi har sendt deg feil vare, dekker selvfølgelig vi frakten.

Spørsmål
mail@kajakkutstyr.no

Relaterte lenker
Angrerettloven
Kjøpsloven

Lukk
Laster...